Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Pallieterdropping op 27 februari

090219 DRO Op vrijdag 27 februari organiseert Luc De Cooman van het Houtemse café Pallieter een dropping onder de noemer 'Weerwolven, trappisten en Livinus'. Inschrijvingen kunnen gebeuren in groepen van minimaal 4 en maximaal 20 personen. De mobiele drop van de eerste 'weerwolfkudde' is gepland om 19.30u.

Er zijn vijf controlepunten. Aan de hand van foto's en/of stafkaarten moet elke groep een bepaalde route volgen. Het af te leggen traject bedraagt ongeveer 12 kilometer. Per controlepunt zijn er vragenlijsten over weerwolven, Pallieter, trappisten en Livinus. Iedere groep krijgt bij de start een noodstafkaart onder gesloten omslag. Die mag enkel worden gebruikt in geval van verdwalen. Het openen van de omslag betekent automatische uitsluiting van de wedstrijd.

Per deelnemer betaalt u 15 euro. Daarin zijn onder andere inbegrepen: een originele reflecterende Fortis-Pallieter vest, gratis consumpties op alle controleposten en 'wolf-voedsel' tijdens en na de tocht. Het winnende team mag met zes personen gratis deelnemen aan de Holiday BBQ op 10 juli.

Aangepast schoeisel en een degelijke zaklamp zijn aanraders. Inschrijven kan tot maandag 23 februari op 0478-45 45 01 of via de pallietersite. Mochten de weergoden de organisatoren ongunstig gezind zijn, is vrijdag 13 maart de alternatieve datum. 

(Foto: Pallieter)

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!