Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Samenaankoop luiers en verzorgingsproducten

090219 HUG 090219 GAL Eén van de grootste kosten die een jong gezin heeft, zijn de luiers en bijbehorende verzorgingsproducten. Of je nu met wegwerpluiers werkt of kiest voor herbruikbare luiers, de verzorging van de kleine spruit betekent zonder twijfel een grote hap uit het gezinsbudget.

In groep aankopen scheelt een flinke slok op de borrel. Via KWB Houtem kunt u nu genieten van een voordeeltarief dat - volgens de organisatoren - ver onder de gangbare winkelprijs blijft, met kortingen tot 30% op de winkelprijzen.

KWB biedt wegwerpluiers en babydoekjes aan van Huggies en herbruikbare luiers van het Belgische merk Kiddybips. Naast de luiers worden ook verzorgingsproducten aangeboden van Galenco.

Geïnteresseerde KWB-gezinnen kunnen de uitgebreide folder verkrijgen bij Paul De Roo (0496-53 94 67 of kwb.houtem@telenet.be). Een folder met alle info en prijzen is eveneens terug te vinden op deze link. Ook niet-KWB-gezinnen kunnen deelnemen aan deze samenaankoop. Daar tegenover staat wel een verplicht lidmaatschap. Dat kost u 23 euro. 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!