Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Topsnookercoach Chris Henry op 7 februari te gast in Snooker Argus

090204 SNO Komende zaterdag 7 februari ontvangt Taverne Snooker Argus Chris Henry. De 43-jarige topcoach uit East Lancashire woont al enkele jaren in het Brugse Varsenare. Zelf is hij ook een begenadigd snookerspeler.

Einde vorig jaar zette hij nog een 143 clearance neer in de West-Vlaamse competitie. Grote bekendheid verwierf hij echter toen hij in 2002 Peter Ebdon naar de wereldtitel loodste. Momenteel traint hij al bijna anderhalf jaar Stephen Hendry, de absolute wereldtopper en de man die hij tijdens zijn amateurloopbaan nog uitschakelde tijdens het Britse kampioenschap voor -21-jarigen. Henry begeleidt ook de Belgische snookerspeelster Isabelle Jonckheere. 

Iedereen is van harte welkom in Taverne Snooker Argus om deze legende aan het werk te zien terwijl hij de technieken uitlegt en ieders vragen beantwoordt.

Waar: Taverne Snooker Argus - Marktplein 75 - Sint-Lievens-Houtem

Wanneer: 7 februari - 19.00u

Info: 053-63 05 20

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!