Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vlaams minister Crevits komt aansluiting E40 - N42 bekijken

Maandag ontvangen Oost-Vlaams provinciegouverneur André Denys en 10 burgemeesters (waaronder die van Sint-Lievens-Houtem) Vlaams minister van Openbare werken Hilde Crevits (CD&V). Het werkbezoek van de minister heeft als doel om de toestand van de carpoolparking en het voorsorteren op de pechtstrook op de E40 nader te bekijken.

Pendelaars die met de wagen uit Gent komen, hebben het immers ongetwijfeld zelf al vastgesteld. Tijdens de spitsuren is het nemen van de afrit in Wetteren geen sinecure, ondanks de nog niet zo lang geleden aangelegde rotonde boven de autosnelweg. Vaak staat een file tot op de pechtstrook van de E40 met alle gevolgen vandien. De problemen situeren zich vooral op de N42 richting Zottegem.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!