Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Workshop fruitbomen snoeien op 7 februari

090121 SNO Op zaterdag 7 februari organiseren KWB Houtem, de gemeentelijke Milieuraad, Velt Houtem-Herzele, de Landelijke Gilde en vzw De Pastorie een infonamiddag en demonstratie rond het snoeien van fruitbomen.

Compostmeester Aloïs Van De Velde staat in voor de snoeidemonstratie en de deskundige informatie. Hij zal fruitbomen snoeien, zowel hoogstam als halfstam, en eveneens leren vermeerderen door middel van stekken. Indien interesse bij de aanwezigen kan ook dieper ingegaan worden op het aanplanten van fruitbomen.

Het is de bedoeling dat het een demonstratie wordt, waarna de liefhebbers die hun snoeischaar hebben meegebracht, hun kunsten kunnen botvieren op de fruitbomen van Lieven De Naeyer, in wiens tuin de demo plaatsvindt.

Wanneer: zaterdag 7 februari - 14.00u

Waar: Tuin Lieven De Naeyer (Oordegemstraat 20 - Vlierzele)

Prijs: gratis (KWB-leden), 2 euro (niet-leden)

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!