Home  Regio  sintlievenshoutem  sintlievenshoutem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Sint-Lievens-Houtem?
Laat het weten aan: Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gezocht: brandweerrekruten en vrijwilligers Huize Vander Schueren

De vrijwillige brandweerdienst is op zoek naar nieuwe rekruten. Er wordt een infoavond voorzien op 8 mei 2009 om 19.30u voor Houtemse kandidaten in de Voorpost Letterhoutem - Keiberg - Letterhoutem. Wie meer info wil, kan terecht bij de brandweerdienst op: 09-364 64 00, mail naar commandant@brandweerzottegem.be of surf naar www.brandweerzottegem.be.

Ook Huize Vander Schueren zoekt vrijwilligers die op geregelde tijdstippen met een bewoner willen gaan wandelen, een film bekijken, fietsen, ... Vrijwilligers die een paar uurtjes willen komen strijken of tuinieren, zijn eveneens zeer welkom. Meer informatie is verkrijgbaar op 6 maart tussen 14 en 16u. Contactgegevens: Huize Vander Schueren, O.C. Broeders Ebergiste, Broeders van Liefde, Eiland 2, Sint-Lievens-Houtem (053-63 16 20). 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Lievens-Houtem blogt  • Jan De Naeyer is webcorrespondent voor Sint-Lievens-Houtem.

    Jan woont in het idyllische Zonnegem, net op de grens met Vlierzele. Als hoofdberoep is hij communicatieverantwoordelijke bij een Vlaamse overheidsinstelling. Daarnaast is hij vooral bezig met redactiewerk, copywriting en quality time.

Zoeken

Nieuws uit sintlievenshoutem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!