Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Rouwen om STVV

Nb080419gba01 De STVV-supporters rouwen, maar blijven niet bij de pakken zitten. Her en der hoopt men er na één of twee jaar vagevuur opnieuw bij te zijn.

Het voetbalseizoen is nog niet helemaal afgelopen, maar in Sint-Truiden denken de supporters al aan volgend seizoen. 'Sint-Truiden hoort in eerste klasse', schreeuwen de supporters. Maar hoe en wanneer moet dat gebeuren? De ploeg is helemaal uitgeteld. De voorbije jaren ging het constant bergaf.

De degradatie van dit jaar was de kroniek van een aangekondigde dood. De voorbije jaren kon STVV ploegen achter zich houden die nog slechter waren. Dit jaar waren ze zelf de slechtsten. Of toch niet. De Kanaries hebben enkele knappe prestaties geleverd, vooral tegen grote ploegen. Waarom lukte het niet tegen gelijkwaardige tegenstanders? Ligt het aan de motivatie of inzet van de spelers, de trainer, de omkadering, verkeerde scheidsrechterlijke beslissingen? En wat moet STVV doen om het tij snel te doen keren? Starten met een jonge ploeg en enkele seizoenen de heropstanding voorbereiden in tweede?

Wat zou u doen als u voorzitter was en veel geld had? Laat het weten.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e55201b6138833 Listed below are links to weblogs that reference Rouwen om STVV:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!