Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Afslanken voor Wiric

Raf_truineer Onze collega Raf Vanmechelen van de Truiense website www.tuineer.be is op 15 mei gestart met een dieet ten voordele van de gehandicaptenwerking Wiric. Tegen 1 december wil hij ten minste 20 kilo zijn afgeslankt.

Raf wil op natuurlijke manier vermageren en geen gebruik maken van diverse technieken en operaties. Hij volgt een strikt dieet en let op voeding en drank. 'Ik drink tot twee liter water per dag. Het moeilijkst zijn de weekends omdat ik graag een pintje drink en de restaurants bezoek. Eén dag per week laat ik me ook gaan', zegt de webmaster. Intussen heeft hij de steun gekregen van groentenboer en schepen Pascy, die hem regelmatig verse groeten bezorgt. De evolutie van het dieet wordt gevolgd door de Weight Watchers die een officiële registratie bijhouden.

De bezoekers van de website kunnen een klein bedragje per kilo inzetten die de webmaster zal verliezen tegen 1 december. De deelnemers kunnen ook een etentje winnen.  De opbrengst van de afslankactie gaat naar Wiric. 'De sponsoring  is een extra motivatie. Ik hoop de mensen van Wiric tegen het einde van het jaar een mooi kado te kunnen overhandigen', aldus Raf. Als hij tegen 1 december geen 20 kilo is afgevallen, trakteert hij de deelnemers op een barbecue.

Inschrijven kan op: www.truineer.be/dieet

Op de foto: Vanmechelen voor de actie. In december volgt foto na.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e552a3ebcd8833 Listed below are links to weblogs that reference Afslanken voor Wiric:

Reacties

Beste Egide,

Hartelijk dank voor het plaatsen van het artikel. Ik hoop ten zeerste dat we een goede steun voor Wiric kunnen zijn!

Mvg

Raf

Raf Vanmechelen op 4 juni 2008 om 14:09De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!