Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Braderie du Soleil was écht zonnig

De driedaagse Braderie du Soleil van vorig weekend werd een overrompeling. Talrijke hoekjes op de Grote Markt en in de winkelstraten werden omgetoverd tot zuiderse terrasjes. Het was vooral maandagavond gezellig shoppen, kuieren en terrassen in de het stadscentrum. De zon was de grootste bondgenoot. Vooral maandag werd de combinatie met de avondmarkt  een meevaller. 'Maar ook de combinatie met het jeugdevenement van zaterdag en zondag was een succes', stelde Jos Pierard, de voorzitter van de Verenigde Handelaars vast. De braderij viel ook op het ideale moment, net voor de start van de solden op 1 juli. De driedaagse werd een pre-solden weekend in Sint-Truiden en dat was voor de handelaars meegenomen. 'We mogen niet klagen van de verkoop', reageerde Dieter Schoofs van Diax-sportwinkel op het Heilig Hartplein. In de winkelstraten was het koppenlopen.

100_0525 100_0526 100_0528 100_0530 100_0532 100_0534 100_0540 100_0546

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5537d531a8833 Listed below are links to weblogs that reference Braderie du Soleil was écht zonnig:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!