Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kinderen van de wereld

20080626dsc_7682

De integratiedienst en dienst onderwijs Sint-Truiden organiseerden in samenwerking met  Gastvrij Sint-Truiden (Masala) een teken- en knutselwedstrijd naar aanleiding van de Wereldvluchtelingendag. Het thema was Kinderen van de wereld in Sint-Truiden. Alle kinderen van het lager onderwijs konden in klasverband deelnemen aan de wedstrijd.

Vrijdag 20 juni vierden honderdduizenden mensen over de hele wereld de Wereldvluchtelingendag. De dag vestigt de aandacht  op vluchtelingen en wat het betekent vluchteling te zijn.

Zaterdag 21 juni werden de werkjes van de deelnemende klassen tentoongesteld in de tent van het winkeltje Bazar-Bizar van Masala. Ieder bezoeker mocht een werkje een stem geven. De drie winnende klassen zijn van  de Sint-Jan Berchmansschool in de Schepen Dejonghstraat. Ze kregen een sprookjesboek en een cadeaucheck. Juffrouw Annemie werd extra beloond voor haar inzet en betrokkenheid.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5538ee99c8834 Listed below are links to weblogs that reference Kinderen van de wereld:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!