Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Nieuwe recordpoging op Grote Markt

651048_1166863_265_399_ea_054Voor de tweede keer in een maand is er op De Grote Markt een wereldrecordpoging. Dit keer wil Mercedes-Benz op haar tiende CabrioDay een record vestigen voor het meest aantal in colonne rijdende Mercedes-Benz-personenwagens van hetzelfde merk. De afstand tussen de voertuigen mag niet meer dan twee autolengtes bedragen en de wagens moeten in beweging zijn. Mercedes-Benz heeft nu het record met 153 wagens.

Er zijn al 600 deelnemers ingeschreven. De colonne wordt met 200 voertuigen gevormd. Bij de ingeschreven voertuigen zijn zowel recente modellen als pareltjes uit het verleden.

Aan de start verschijnen naast de glimmende auto's de Mercedes-ambassadrices Vèronique De Kock, Sandrine Corman en andere BV's. Joke Van de Velde, Showbizz Bart, Johan Museeuw, Sophie Dewaele en Katia Alens hebben hun aanwezigheid toegezegd.

De colonne trekt zich om 11.30 uur op gang aan Veiling Haspengouw en gaat dan richting Grote Markt. Daar moet blijken of de poging in het Guinness Book of Records wordt opgenomen.

Na de doortocht op de Grote Markt trekt de stoet door Haspengouw, naar het kasteel van Mielmont in Spy, dan verder naar Villers-la-Ville en het meer van Genval om in het Koninklijk Pakhuis van Tour&Taxi in Brussel te eindigen.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5536158548833 Listed below are links to weblogs that reference Nieuwe recordpoging op Grote Markt:

Reacties

Oei, geen denderende foto !

 Rob op 20 juni 2008 om 22:45

Is het mogelijk om nog in te schrijven?

Wij rijden met een mercedes cabrio R129-300. 1990
Er zijn nog mensen uit te streek die willen komen met hun mercedes cabrio.

Latré Dany op 21 juni 2008 om 12:30De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!