Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

BBQKing in Chateau de la Motte

Dsc_7121

Een jury onder leiding van Alain Coninx kiest vrijdag 15 augustus in Chateau de la Motte samen met leden als Caroline Gennez, Johan Leten en andere fijnproevers de tweede barbecue-king. Kruisen onder meer de tangen: restaurants De Zwaan, De Bink, Barza, De Horne en Dai Cugini. Aan de wedstrijd nemen 15 teams deel. Ze presenteren op een Weberbarbecue een Italiaans voor-, hoofd- en nagerecht. Het publiek mag toekijken, maar kan ook meegenieten van de culinaire hoogstandjes en zeker iets opsteken van de koninklijke BBQ-technieken. Wijnhuis Christiaens selecteert de Italiaanse wijnen en biedt die in zijn wijnbar aan. De toegang is gratis en voor de proeverij zijn jetons te koop. Wie ook een trip door het Haspengouws landschap wil maken, kan ter plaatse een Vespa huren. Als ook de (Italiaanse) zon wil meewerken, wordt deze tweede editie een exclusief feest in het prachtige decor van Chateau de la Motte. Het eerste gerecht is om klokslag 12 uur klaar!

(foto: Danny Claes)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e553d27f938833 Listed below are links to weblogs that reference BBQKing in Chateau de la Motte:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!