Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Rimpelrock in 't Meiland

Paulankamedium De bewoners van 't Meiland kunnen zondag 10 augustus Rimpelrock meemakenNicole2020hugomedium  op groot scherm. Ze kunnen in eigen tuin de Rimpelrock-sfeer beleven. Vorig jaar zorgde de uitzending voor heelwat ambiance. Dit jaar wil het OCMW de stunt overdoen. Alle optredens kunnen rechtstreeks worden gevolgd.

Behalve de bewoners van de OCMW-rusthuizen 't Meiland en Sint-Laurentius en hun familie zijn ook de residenten van alle Truiense rusthuizen en de bewoners van Wiric uitgenodigd. Om de festivalsfeer er in te houden zijn in de tuin van 't Meiland verschillende activiteiten opgezet met een drankenstand, een ijskar en een frietkraam.

Het programma is indrukwekkend:  Paul Anka, Frans Bauer, Laura Lynn, Rocco Granata met orkest Michel Bisceglia, Caals zingt Hazes, The Three Degrees, Bart Kaëll, Nicole & Hugo, The Majestical Fools, Begeleidingsband Rimpelrock: The Golden Bis Band en L&M-band

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e553eb27c48834 Listed below are links to weblogs that reference Rimpelrock in 't Meiland:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!