Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Grote Markt niet bereikbaar via Stapelstraat

Omleiding203De Grote Markt zal gedurende 5 weken niet te bereiken zijn vanuit de Stapelstraat. Het verkeer kan de Grote Markt ook niet meer af via de Clockemstraat.

Het wegdek in de Clockemstraat tussen de Stapelstraat en de Sluisberg en op het kruispunt van de Clockemstraat - Stapelstraat - Grote Markt moet worden hersteld. De werkzaamheden starten op maandag 22 september en eindigen op vrijdag 24 oktober. De aannemer wil de werkzaamheden binnen de vastgelegde termijn uitvoeren, maar dat hangt ook af van de weersomstandigheden en het uitharden van de funderingen.

Om het verkeer vlot te laten verlopen wordt de nodige signalisatie geplaatst. Het verkeer in de Stapelstraat wordt onderbroken. Er is een omleiding naar de Grote Markt via Sint-Anneke en de Spaansebrugstraat. De handelaars in de Stapelstraat blijven wel bereikbaar tot aan het kruispunt met de Beekstraat. Je kan de Grote Markt niet verlaten via de Clokemstraat. Het verkeer op de Sluisberg (kasseiweg) langs het politiekantoor is tijdelijk mogelijk in de richting van de Clockemstraat.

De bewoners in de buurt werden per brief op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de verkeersregeling. De regeling is ook terug te vinden op www.politie-sint-truiden.be.

.

.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010534af5fa8970b Listed below are links to weblogs that reference Grote Markt niet bereikbaar via Stapelstraat:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!