Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Koop geen gestolen Damiaan-stiften

Damiaan_2

De politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken waarschuwt de bevolking geen gestolen Damiaan-stiften te kopen. Begin deze week stalen dieven 2.000 stiften in het psychiatrisch centrum Ziekeren op de Halmaalweg. De stiften worden door de patiënten per vier verpakt om daarna verkocht te worden voor de Damiaanactie.

De politie vraagt om extra op te letten wanneer de stiften te koop worden aangeboden. Tijdens de verkoopactie bieden Damiaan-verkopers een set met stiften van vier verschillende kleuren aan (zwart, blauw, rood en groen). De stiften die in Ziekeren werden gestolen zijn groen en rood van kleur. Het is dus verdacht als uitsluitend groen en/of rode pennen te koop worden aangeboden. Bij twijfel kan een beroep worden gedaan op de politie: tel. 011-70.19.11.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010534cf0e17970b Listed below are links to weblogs that reference Koop geen gestolen Damiaan-stiften:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!