Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Parade voor kandidaat-onderofficieren op Saffraanberg

Koning Albert II bezoekt donderdag 16 oktober de Koninklijke Militaire School voor onderofficieren in Saffraanberg. Tijdens dit bezoek krijgt de koning informatie over de opleiding van de kandidaat-onderofficieren. Voor het academiejaar 2008-2009 hebben zich 231 nieuwe studenten ingeschreven.Saffraanberg is na de verhuizing van de militaire scholen in Dinant en Zedelgem de enige plaats voor de opleiding van kandidaat-onderofficieren. Vorig jaar waren 517 kandidaten ingeschreven. Vrijdag had in Saffraanberg de plechtigheid plaats voor de erkenning van de promotie van dit academiejaar.  Enkele sfeerbeelden. Meer foto's: www.picasaweb.google.com/fotobink

_dsc0154_medium Dsc_3843_medium_2

Dsc_3870_medium Dsc_3908_medium

Dsc_3927_medium Dsc_3971_medium

(foto's: klikken om te vergroten)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105357145b1970b Listed below are links to weblogs that reference Parade voor kandidaat-onderofficieren op Saffraanberg:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!