Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Pol Stas speelt Blankenberge

Blankenberge202041Groep Pol Stas speelt dinsdag 21, donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober, telkens om 20.15 uur in de schouwburg van het cultuurcentrum De Bogaard Blankenberge van Tom Lanoye in een regie van Hans Royaards. Blankenberge speelt zich af in de brasserie Blankenberge op de zeedijk. Het is zomer - fin de saison - en zelfs om middernacht is het nog snikheet. Het is een zware dag geweest en het personeel is moe. Dat leidt tot kleine en grote ruzietjes tot de volgende dag een racistische moord de druppel is die de emmer doet overlopen!

Abonnementen en tickets te koop aan de balie van het cultuurcentrum.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105358da4f8970c Listed below are links to weblogs that reference Pol Stas speelt Blankenberge:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!