Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sandra en Jeroen trouwen in de lucht

Sandra en Jeroen beleefden vanmorgen de dag van hun leven. Ze trouwden en dat ook nog op een platform dat 50 meter boven de begane grond zweefde, gaven elkaar daar voor een priester het ja-woord en sprongen dan nog in een innige omhelzing met een benji-duosprong in de diepte.

De hele ceremonie was een wereldprimeur. Jeroen en Sandra zijn het eerste koppel dat op die hoogte en in de vrije ruimte een huwelijk sloot en de grote sprong waagde. Vanmorgen rond 11 uur arriveerde het koppel met een helikopter op een terrein van de voormalige basis van Brustem. Het nam plaats op een platform met een geïmproviseerde kapel, waarop een priester het huwelijk inzegende en waarop ook familieleden en vrienden vanop een tribune de plechtigheid konden volgen.

Op een tweede platform werd een diner voor de genodigden opgediend. Een derde platform was vrijgemaakt voor een orkest met pianist en vioolspeler. Een vierde platform tenslotte was voor de persfotografen voorbehouden.

Sandra (29) en Jeroen (29) werden geslecteerd uit 30 koppels, die kandidaat waren voor het huwelijk. Sandra en Jeroen reageerden snel, origineel en super-enthousiast, aldus de organisatoren. Ze zijn stapelverliefd en zagen het helemaal zitten om het eerste koppel te zijn om zich samen in dit avontuur te storten. Het belette niet dat ze, naar eigen zeggen, bijzonder zenuwachtig waren.

Nicky Vankets ontwierp speciaal voor het paar een veilige trouwkledij. Ook Miss Limburg Debbie Vaes woonde het spektakel bij. 

Sandra is private investment advisor bij de Deutsche Bank en Jeroen (29) is projectleider bij Raoul Vandereyt. Ze geven ook beide les bij Syntra in Hasselt en houden van reizen, stijldansen en duiken. Ze hebben elkaar 10 jaar geleden leren kennen en zetten vanmorgen de grote stap in de ruimte.

Marriage in the sky is een initatief van The Fun Group, dat benjispringen en Dinner in the sky organiseert. Meer info: www.dinnerinthesky.com

Enkele sfeerbeelden:

Gorsem_20081016_113716 Gorsem_20081016_113814

Gorsem_20081016_113842 Gorsem_20081016_120100

Gorsem_20081016_120740 Gorsem_20081016_112516 

 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105358ffd9c970c Listed below are links to weblogs that reference Sandra en Jeroen trouwen in de lucht:

Reacties

hallo
ik ben meisje van 14
proficiat met juliie huwelijk
ik zou graag eens de prijs willen wten van julli edans

veel liefs laetitia

 vandamme laetitia op 22 maart 2009 om 09:00De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!