Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ziekeren speelt Koinobori

Toneelzieker Het Psychiatrisch Verzorgingstehuis (PVT) Ziekeren speelt vrijdag 5 december Koinobori, een toneelstuk dat vijf medewerkers van het Psychiatrisch Centrum schreven.

Daarin vertellen begeleiders, bewoners en familieleden hun ervaringen in het centrum. 'Met dit stuk zetten we vensters en deuren even wijd open en laten de toevallige voorbijganger ongecensureerd meekijken in de living van de bewoner en de andere ruimtes van een zorgeenheid. Als kijker zal je ongetwijfeld de scherpe kantjes, maar ook de warme momenten mee ervaren', zegt initiatiefnemer Ludo Mellemans.

Alle acteurs komen uit het PVT. Het stuk is een kijk- en luisterspel, een soort revue van Ziekeren. Peter Ritzen is de regisseur. Het project is een productie van het Psychiatrisch Centrum Ziekeren en het Psychiatrisch Ziekenhuis Sancta Maria. Het kreeg de steun van het stadsbestuur en van de provincie.

De opvoering heeft 5 december om 20 uur plaats in de polyvalente zaal van het cultuurcentrum De Bogaard. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven voor 30 november bij Lily Roggen: lily.roggen@fracarita.org. Kaarten kosten 5 euro.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105361d3876970b Listed below are links to weblogs that reference Ziekeren speelt Koinobori:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!