Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Buren op VTM

Image001In de immobiliënshow TV Makelaar op VTM laten Jo De Poorter en Pascale Naessens ons elke week kennis maken met Vlamingen die hun woonsituatie willen veranderen. Jo helpt mensen die op zoek zijn naar een andere woning. In elke aflevering neemt hij hen mee op tocht en stelt hij hen drie huizen voor. Jo doet zijn uiterste best om rekening te houden met alle woonwensen van zijn kooplustige deelnemers. En voor wie denkt dat dit geen kans op succes oplevert, kijk dan donderdag 4 december om 21.45 uur zeker naar zijn prestaties bij 'TV Makelaar'.

In de vijfde aflevering van TV Makelaar verbindt Jo zijn lot aan dat van Wouter, Kim en hun dochtertje Lauren. Na een verblijf van zes jaar in het drukke Londen, is dit jonge gezin weer neergestreken in de heimat: het piepkleine, landelijke Mielen-Boven-Aalst, op een steenworp van Sint-Truiden. Momenteel woont het jonge gezin op de idyllische familieboerderij van Wouters ouders, maar zoals elk jong gezin snakken ook zij naar een eigen stek. Jo zoekt voor hen de ideale gezinswoning.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105363605bf970c Listed below are links to weblogs that reference Buren op VTM:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!