Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Medailles voor duivenliefhebbers van De Eendracht

Verenigingindekijker_gr_2

Dsc_8150_7Zondag 14 december huldigde de koninklijke duivenliefhebbersmaatschappij De Eendracht in haar locatie op het domein Terbiest, de kampioenen van het jaar 2008. Algemeen kampioen en Koning 2008 werd Johan Lindekens, tweede was Karlo Van Rompaey. Willy Nahon en Victor Schreurs legden beslag op de derde plaats. Bij gelegenheisd van de inhuldiging kende de Koninklijke Belgische Duivenbond (BDB)  de medaille van sportverdienste toe aan zeven leden die 50  jaar duivenliefhebber zijn en de leeftijd van 70 jaar bereikt hebben. Burgemeester Ludwig Vandenhove (SP.A) en provinciaal voorzitter Arthur Knaepen decoreerden Ivonne Bogaerts, Roger Theunis, Georges Hayen, Jozef Lenaers, Paul Fabry, Albert Vanbrabant en Gilbert Surinx.

(foto: Danny Claes)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053666c579970c Listed below are links to weblogs that reference Medailles voor duivenliefhebbers van De Eendracht:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!