Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Mooiste luchtfoto's van Vlaanderen

G9wn7655240408_2_2

Sinds kort is het boek Flanders from the Air te koop in de boekhandel, een achttalige publicatie die Vlaanderen in zijn totaliteit laat zien aan de hand van meer dan 200 luchtfoto’s. Het boek is een realisatie van Vlaanderen vanuit de Lucht, een samenwerking tussen Paramount Helicopters, Sourbron Fotografie en Redactiebureau Palindroom.

Vvdl_cover_2 Voor hun nieuwste boek, Flanders from the Air, selecteerden ze de mooiste luchtfoto’s die ze de afgelopen jaren genomen hebben boven Vlaanderen. Het boek is ingedeeld in tien thema’s waardoor alle aspecten van Vlaanderen aan bod komen: historische stadscentra, pittoreske dorpjes, prachtige natuurlandschappen, sport- en popevenementen, de Vlaamse havens, toeristische toppers en ga zo maar verder. Alle foto’s zijn vergezeld van bijschriften in acht talen waaronder ook het Chinees.

Ook Sint-Truiden komt aan bod in het boek, meer bepaald met bijgevoegde foto’s.

Gratis exemplaar

Wenst u een gratis exemplaar van Flanders from the Air? Dat kan. In elke gemeente en dus ook in Sint-Truiden geven www.Nieuwsblad.be  en www.vlaanderenvanuitdelucht.be  één exemplaar weg.

Om mee te doen aan de wedstrijd, volstaat het om het antwoord op de wedstrijdvraag te mailen naar egide.lismond@scarlet.be voor 15 januari 2009.

Wedstrijdvraag:

Als u de luchtfoto’s van uw gemeente oproept via de gemeentelijke site van www.nieuwsblad.be  of via www.vlaanderenvanuitdelucht.be, wat is dan de eerste luchtfoto die u te zien krijgt?

Convar54_3 G9wn7672240408_2

Praktische gegevens van het boek:

Flanders from the Air

Achttalig (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees)

252 pagina’s, hardcover

Uitgeverij: Palindroom

Auteurs: Marc Sourbron en Rik Neven

Verkrijgbaar in alle Belgische boekhandels of te bestellen via de website

Winkelprijs: € 34,95

ISBN: 9789078699002

Meer info www.vlaanderenvanuitdelucht.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105369ec7d2970c Listed below are links to weblogs that reference Mooiste luchtfoto's van Vlaanderen:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!