Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Prijzen voor mooiste bloemen

Voor de jaarlijkse prijskamp bebloeming en tuinen schreven 41 deelnemers in.

Laureaten_bebloemingswedstrijd De jury heeft in de zomer de tuinen en gevels bezocht en beoordeeld en weerhield 6 laureaten: Paul Benaets en Georges Millet (bebloemde gevel), Roland Boiten, Paul Benaets en Ernest Spiritus (bebloemde tuin) en Raoul Wauters (siertuin). Er werden ook nog 2 eervolle vermeldingen gegeven aan eigenaars van tuinen die verleden jaar laureaat waren. Twee jaar na elkaar laureaat zijn in dezelfde categorie is uitgesloten. De eervolle vermeldingen waren voor Joseph Bronckart en Eduard Hasevoets (collectief initiatief en bebloemde gevel).

Elke deelnemer krijgt een oorkonde en een waardebon van 25 euro in te ruilen in een tuincentrum. De laureaten krijgen daarbovenop nog een boek over het begijnhof.

Ook de deelnemers aan Open Tuinen, georganiseerd door Volkstuinen, werden in de bloemetjes gezet met een waardebon van 25 euro. Zij stellen elk jaar gedurende een weekend in de zomer hun tuin open voor het publiek.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536410cba970b Listed below are links to weblogs that reference Prijzen voor mooiste bloemen:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!