Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sint-Aloysius start Digi4U

Dscn1520_2De leerlingen van het zevende jaar kantoor van Sint-Aloysius Zepperen hebben een eigen onderneming opgericht. Dat is geen voor de hand liggende opdracht voor beroepsleerlingen die hiermee bewijzen ook voor de dagelijkse job klaar te staan.

Hun minionderneming heet Digi4U en zorgt voor drukwerk en voor een fotoservice. Als drukwerk zijn dat gepersonaliseerde rouwkaartjes, naamkaartjes en kleurboeken. De fotoservice houdt in dat de leerlingen gepersonaliseerde fotoalbums en fotogeschenken ontwerpen op maat van de klant.

'Hierbij zorgen we ervoor dat zowel de administratieve als de technische kant van onze onderneming vlot verloopt. We werken aan de papierwinkel maar produceren ondertussen zelf onze producten. Neem alvast een kijkje op onze website www.digi4u.be om kennis te maken met onze onderneming en onze producten', zegt Andreas Hayen van Digi4U.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536576948970b Listed below are links to weblogs that reference Sint-Aloysius start Digi4U:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!