Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Verenigingen verenigd in Après-Ski

Dsc_9829         

Zeventien Truiense verenigingen organiseren zondag 28 december vanaf 14 uur een eerste Apres-Skiparty. Ze sluiten het jaar samen met vrienden, kennissen en familie feestelijk af op de Grote Markt. Trud'Or staat samen met de stad in voor de faciliteiten, de verenigingen verzorgen de gezelligheid en de sfeer. Bij de Après-Ski horen schnaps en muziek. Het wordt een pre-carnavalsstemming op de Markt.

Publiekstrekker is DJ Regi, die om 18 uur optreedt. De party is een compensatie voor de winsten die de verenigingen moesten derven door de vermindering van het aantal drankstandjes op de Kerstmarkt en door het inkorten van de Kerstmarkt-periode. Ze kunnen nu iets goedmaken. Ook de Verenigde Horeca doet mee.

Zijn van de partij: Fortuna Sint-Truiden, de Doordrijvers, Jong VLD, Fifty One, Sparta Bubbles, Sporting Aalst, Brustem VV, Orde van de Commeduur, De Binke, Kon. Sint-Truidense Basket, STHV Melveren, Real Yappa, Leopold Tennis, JCI Haspengouw, VKM Sint-Truiden, Vrienden van Senegal en de Sint-Truidense Reddingsclub.

(foto: Danny Claes)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053695be1b970b Listed below are links to weblogs that reference Verenigingen verenigd in Après-Ski:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!