Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ann en Tom openen 'Mijn Resturant!' in Bogaardenklooster

12332434127025_0 Ann Peeters uit As (27 jaar) en Tom Paumen (26 jaar) uit Maaseik zijn de twee Limburgse deelnemers aan de VTM-reeks Mijn Restaurant!. Ze openen samen een restaurant in het Bogaardenklooster in Sint-Truiden. Ze willen een eerlijke, klassieke keuken zonder te veel poespas brengen, maar in een modern, trendy en eigentijds kader. Ann en Tom geven alles op om voor het eerst in hun leven hun eigen zaak op te starten. Ann en Tom zijn al sinds hun puberjaren de allerbeste vrienden. Ze kennen elkaar door en door en delen al hun lief en leed met elkaar.

Ann komt uit een horecafamilie en staat als chef stevig in haar schoenen. Ze heeft de nodige ervaring en gelooft rotsvast in haar eigen kookkwaliteiten. Ann is een assertieve dame met het hart op de tong. Tom is een dynamische jongeman die actief is in de modewereld. Hij springt af en toe bij in een restaurant en gaat nu de uitdaging aan om zijn leven over een totaaal andere boeg te gooien en maître te worden in zijn eigen restaurant.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536f876e4970b Listed below are links to weblogs that reference Ann en Tom openen 'Mijn Resturant!' in Bogaardenklooster:

Reacties

ik vindt ann en tom deze wedstrijd mogen winnen
zei tonen respect ,en waarde aan hun personeel
en als je daarnet keek naar het programma
ging hun tegen standers hun personeel manupileren
en ze willen winnen en dan die mensen na 2 maand hard werken op straat zetten

geef mij maar een winaar die het verdiend
ook al " zou hun keuken " iets minder zijn
liever een resturant die succes ga hebben
dan een winaar die na één maand geen personeel
meer heeft


succes ann en tom
jullie verdienen het

groeten marc

 marc op 28 mei 2009 om 23:12De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!