Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Miss STVV speelt weer kort op de bal

Het Miss STVV-bestuur gooit voor de zestiende uitgave het roer helemaal om en maakt komaf met de glamour- en glitterverkiezing van de voorbije edities.

Dsc_1381'Geen badpakkenshow meer, geen geldverslindende optredens en dure artiesten om het publiek te overbluffen en geen culinaire menu's meer in de zaal. 'We zoeken geen mannequin met de perfecte maten, maar een sportieve meid, die iets afweet van voetbal en STVV goed kent. Ze moet de ploeg overal zonder blozen kunnen vertegenwoordigen. Dik mag er ook zijn. We willen niet naast onze schoenen lopen en keren terug naar de roots. De Miss-verkiezing kwam er als steun voor de jeugdwerking en dat wordt opnieuw ons hoofddoel. We kregen daarom de volledige steun van het jeugdbestuur en van de spelers', zegt voorzitter Marcel Ladang, die zestien jaar geleden de verkiezing uit de grond stampte, maar drie jaar geleden zijn functie aan Marcel Smeets doorgaf.

Na drie jaar neemt Ladang het roer weer over en ook dat is een terugkeer naar het begin. Voor de begeleiding krijgt hij de hulp van Kim Poelmans (Tina Brinde) en voormalige Miss STVV Celine Malyster (ook voormalige eredame Miss Belgian Beauty 2006). Er zijn 13 kandidaten voor de wedstrijd ingeschreven. De verkiezing heeft op 25 april in zaal Manege plaats.

Op de foto het vernieuwde Miss STVV-bestuur. (Foto Danny Claes).

Voor info: www.missstvv.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536dc51f7970c Listed below are links to weblogs that reference Miss STVV speelt weer kort op de bal:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!