Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Naakt in carnavalkrant choqueert

Carnaval en sexy kledij gaan vaak samen. Beelden van schaars geklede zingende en dansende meiden in de straten van Rio de Janeiro keren jaarlijks terug. Je verwacht het op televisie, niet zo maar in Sint-Truiden en in de carnavalkrant van de Raad Van Elf. En toch! Op de frontpagina en net onder de elf leden straalt een naakt, kwijlend blondje, tong uit de mond, geile blik en opgestuwde borst en tepel. 'Mijn Karnaval Kostuum komt van ... Sepro, de compleetste en goedkoopste erotiekzaak van uw streek', vermeldt de advertentie. Het belooft wat voor de Verloren Maandagstoet!

Geef toe: het wicht leidt de blik toch wat af van de zeer deftig geklede heren in donker pak, rode cape, hoed met veren, strikje, witte sjaal, schitterende medailles, zwarte schoenen en stijf poserend met brede smile. Een en ander moet kunnen zoals winter en zomer, maar toch nemen veel Truienaren aanstoot aan de combinatie. Bij de CD&V was er gemonkel. 'De stad subsidieert de vereniging en de krant wordt op 5.000 exemplaren verspreid. Ze komt in vele huiskamers terecht en niet iedereen is opgezet met die reclamestunt', reageerde CD&V-gemeenteraadslid Liesbet Leemans. Ze brengt de publicatie van het blad op de komende gemeenteraad ter sprake.

Vindt u dit kunnen?

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536db9ce1970b Listed below are links to weblogs that reference Naakt in carnavalkrant choqueert:

Reacties

Arm Sint-Truiden!

DIRKZEPPEREN op 20 januari 2009 om 20:15

Voor de heren die dit aanstotend vinden,zij zullen zich toch ook wel de ogen uit de kop kijken,en dan maar heimelijk afkeurend doen in de ogen van ander mensen!Zo een beetje schoon bloot dat vewarmd u helemaal bij al die koude!
Voor mij mag het wel.

 Robertje op 20 januari 2009 om 22:10De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!