Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Stadspersoneel krijgt onderscheidingen

Bij gelegenheid van de nieuwjaarsreceptie van het stadspersoneel kregen gedecoreerden, gepensioneerden en bedenkers van tijd- en geldsparende voorstellen een onderscheiding, geschenken of een premie.

Gedecoreerde_2008_2

De gedecoreerden: Willem Driesen, Karina Bamps, Jean-Pierre Claus, Stephan Cleeren, Kathleen Cleynen, Linda Elen, Danny Hayen, Rita Reekmans, Brigitte Ruymen, Stephane Stevens, Odette Strauven, Danielle Vanbrabant, Patrick Vanspauwen en Peter Wiame.

De gepensioneerden: Lutgarde Bamps, Ivan Beets, Gilbert Broeders, Ida De Roy, Jacques Liebens,Gepensioneerden_2008_2  Gaston Lindekens, Yvonne Matterne, Camille Menten, Willy Petitjean, Daniel Pirard, René Van Peborgh, Yvonne Velaers, Ludo Verhoeven en Tony Wauters.

Vijf personeelsleden die zich in 2008 verdienstelijk maakten door initiatieven of acties te bedenken die de werking en de dienstverlening verbeteren, kregen een premie van 280 euro.

De bedenkers:

Frans Ooms stelde voor de bedeling van een aantal publicaties die traditioneel in december voor alle brievenbussen op het grondgebeid bestemd zijn, samen te laten gebeuren. Deze werkwijze betekent een aanzienlijke besparing en verhoogt de efficiëntie van de bedeling.

Winnaars_van_een_prijs_2008_2  Daisy Fisette wijdde een aantal collega's in in de geheimen van Parnassus, een computerprogramma dat de agendapunten van college en gemeenteraad beheert en opvolgt.

Marc Willems ontwierp een fiche om de aanvragers van een stedenbouwkundige vergunning te helpen om een volledig dossier klaar te maken.

Jean-Marie Franco bekommerde zich om een correcte en voor iedereen voordelige invulling van het rooster van de zwembadredders.

Lutgarde Jenaer tenslotte loste de problemen van het schoolzwemmen op, waardoor er geen overbevolking meer is in het zwembad en in de kleedkamers.

Foto's: stadsfotograaf Ivan Stas (klikken op foto om te vergroten)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536a6d6a7970b Listed below are links to weblogs that reference Stadspersoneel krijgt onderscheidingen:

Reacties

Moet anno(crisisjaar) 2009 een openbare ambtenaar nog eens extra (boven op de maandwedde) beloond worden omdat hij of zij zijn werk doet? Deze financiële attentie is meteen een mooie mokerslag in het gezicht van de andere collega's. Dan is deze burgemeester verbaasd en verbolgen dat hij steeds naast de (coalitie)prijzen valt...

 Christine op 4 januari 2009 om 03:17

ik zou op de reactie van christine reageren u moet de bugermeester altyd niet de schuld geven als iets beloond werd .Er zitten nog andere partyen in de gemeenteraad en die hebben dat ook goedgekeurd maar daar hoor je niets van . Het word alleen niet door de burgemeester goedgekeurd ook door de andere shepen van andere partyen en daar word niets van gezegd .Ik vind spytig dat je maar een man en zyn party aanvalt.

 serge op 9 januari 2009 om 15:05De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!