Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Volksbal als weleer

DSC_1484 Vier Sint-Truidense orkesten slaan de handen in elkaar en brengen zaterdag 31 januari vanaf 19.30 uur in zaal Manege nog eens een echt volksbal uit de oude doos. Duo Classic Illustration, Millers' Group, Duo Celebration en Easyline draaien de klok 30 jaar terug.

'Het muziekaanbod is groot en er zijn dj's in overvloed, maar echte live muziek verdwijnt. In Sint-Truiden zijn er nochtans veel muzikanten die nog live muziek kunnen brengen. Ze hebben een ervaring van meer dan 30 jaar. We zetten hen op 31 januari op het podium en ze mogen nog eens hun gang gaan, ieder met zijn eigen sound

Het wordt een onvervalste dansavond. De orkesten trreden op in hun eigen stijl en brengen traditionele rock, jerk of wals. Ze brengen niet het volume, maar dansbare muziek. De Manege wordt weer de zaal van weleer, met tapkraan en hotdogtent voor de deur. Dit wordt een promotie voor live en dansmuziek', zegt initiatiefnemer Stephan Elen.

(Foto: Danny Claes)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536e11ef2970b Listed below are links to weblogs that reference Volksbal als weleer:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!