Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Alweer ongeval aan kruispunt (N80) in Kortenbos

DSC_0822-1 Gisteravond deed zich in Kortenbos op het kruispunt van de expressweg (N80) en Nachtegaal alweer een zwaar verkeersongeval voor. Burgemeester Ludwig Vandenhove (SP.A) drong zaterdag in een brief aan minister Hilde Crevits (CD&V) en aan Wegen en Verkeer nog op een snel herstel aan (zie bericht van zaterdag 31 januari op deze blog).

Dit keer was het een kop-staartaanrijding met twee lichtgewonden. Het tijdelijk licht aan de rechterkant met een pijl voor wie links wil afbuigen naar Kortenbos en een pijl voor wie rechtdoor naar Hasselt rijdt, zorgt voor verwarring. Vooral bij bestuurders die de weg niet kennen. Je moet al goed kijken of je nu groen of rood hebt. Sommige vertragen of negeren het rode licht. Vandaar de ongevallen.

(foto: Ralf Eicker)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116841a78f970c Listed below are links to weblogs that reference Alweer ongeval aan kruispunt (N80) in Kortenbos:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!