Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Dresscode voor Dikketruiendag

Leerlingen van KCST namen met ludieke acties deel aan de Dikketruiendag van vrijdag 13 februari.

De leerlingen van de tweede graad kregen een dresscode mee. Iedere leerling kreeg voor trui, sjaal of jas een kleur toegewezen. In alle klassen werden daarvan foto's gemaakt en daaruit werden Miss en Mister Dikke Trui gekozen. De leerlingen zamelden ook kleren in voor het asielcentrum.

In de derde graad kregen de leerlingen een blanco trui, die ze zelf zo origineel mogelijk mochten aankleden. De leerlingen van 5OPR maakten de origineelste trui en elk van hun lessen werd met vijf minuten ingekort. Alle leerlingen die een dikke trui droegen, kregen een bon voor het afhalen van een kop warme chocolademelk.

Samen met vele andere scholen uit Vlaanderen en Brussel zette KCST de temperatuur in de lokalen enkele graden lager en vroeg de computerschermen uit te schakelen wanneer de pc niet gebruikt wordt.

Truien_20090213_130518Truien  Truien_20090213_130430Truien  

Truien_20090213_130414Truien   Truien_20090213_130202Truien

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278d6d8ff28a4 Listed below are links to weblogs that reference Dresscode voor Dikketruiendag:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!