Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kinderraad heeft eigen uithangbord

Kinderrraad_20090214_110754Kinderraad De kinderraad treedt naar buiten met een eigen website en een eigen zuil. Schepen Els Sneijers (SP.A) onthulde vandaag de zuil op de pui van de Jeugddienst. Op de zuil staat het logo van de kinderraad, dat een kinderraadslid zelf ontwierp en de benaming en website van de raad.

De vernieuwde website is jeugdig en speels opgevat en bevat verslagen van vergaderingen. Je kan ook foto’s bekijken van diverse acties en projecten van de kinderraad. Heel handig is de agenda van de raad, waarin geplande vergaderingen en acties terug te vinden zijn.

Een en ander moet de kinderraad herkenbaarder maken bij de bevolking.  Berichten van de raad vind je hier        

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116863780c970c Listed below are links to weblogs that reference Kinderraad heeft eigen uithangbord:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!