Home  Regio  sinttruiden  sinttruiden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Sint-Truiden?
Laat het weten aan:Egide
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Stad verwelkomt nieuwkomers

Inwoner_20090228_141814Inwoner 

Het stadsbestuur ontving deze namiddag de nieuwe inwoners die tussen 1 september 2008 en 1 februari 2009 in de stad zijn komen wonen. Zeventien gezinnen schreven in, in totaal drieëndertig personen. De burgemeester ontving hen in de Keizerszaal. Daarna kregen de nieuwkomers een rondleiding in de stad. Op het programma stond onder meer een bezoek aan de abdijtoren en een klim naar boven. Voor de meeste nieuwelingen een gelegenheid om het stadscentrum van boven uit te bekijken.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111689fe0cd970c Listed below are links to weblogs that reference Stad verwelkomt nieuwkomers:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Sint-Truiden blogt

  • Egide Lismond blogt over Sint-Truiden.

    Egide (Gingelom, °1941) werkt al dertig jaar voor het Nieuwsblad als correspondent voor Sint-Truiden en Gingelom (vroeger ook Borgloon, Heers en Alken). Hij is dus al sinds jaar en dag vertrouwd met Sint-Truidense toestanden. Naast zijn journalistieke carrière was hij ook leraar in Zepperen. Zijn hobby's zijn fietsen, spinnen, tennis en skiën.

Zoeken

Nieuws uit sinttruiden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!