Het Nieuwsblad Online

Vals gespeeld

Het Nieuwsblad Online | 18 augustus 2010 om 05:06

Riccardo Riccò kreeg gisteren een telefoontje, naar het schijnt. Van de producers van Mooi en Meedogenloos, die vroegen of ze zijn transfersoap mochten gebruiken in de volgende reeks. Vooral die plot was goed gevonden: eerst roepen dat hij met de ene ploeg zou trouwen, om achter de rug de hand te vragen aan een ander. Geniaal.

Riccò zou dan wel de rol moeten spelen van de slechterik. Want als er deze week één ding duidelijk werd, dan is het wel dat hij nog geen haar veranderd is. Met zijn leugen van vrijdag zette hij enerzijds Lefevere onder druk, en noopte hij anderzijds Vacansoleil - de meest biedende - om het onderste uit de kan te halen. Slim gespeeld. Maar ook vals gespeeld, zoals hij vroeger al eens deed.

In de buik van Quick Step klonk gisteren veelal hetzelfde geluid: Oef, hij komt niet. Was dat wel het geval geweest, dan had Riccò ongetwijfeld voor onrust gezorgd in de blauwe familie. En dat kan zelfs een Godfather missen als de pest. Lefevere zou dus best hetzelfde doen als zijn personeel: opgelucht ademhalen. 

Bert Heyvaert

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01348644c9f6970c Listed below are links to weblogs that reference Vals gespeeld:

Reacties

wacht maar tot ie eens uitpakt in een grote ronde

vanluchene stijn op 18 augustus 2010 om 11:32De reacties op dit bericht zijn afgesloten.