Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Eetdag TW3000 mobiliseert talrijke vrijwilligers

Vrijwilliger_gr

Img_1820Op zaterdag 25 oktober hield TW3000, de gezamenlijke jeugdwerking van drie Tielt-Wingese voetbalclubs, Tielt Sport, SJV Motbroek en FC Meensel-Kiezegem, een restaurantdag in GC De Maere.

Voor de organisatie van deze restaurantdag konden zij beroep doen op talrijke vrijwilligers. Niet alleen in de zaal, maar ook in de keuken waren ouders, trainers en délégués aan de slag. In onze fotoreportage zetten we hen dan ook speciaal in de kijker.

TW3000 is nog op zoek naar vrijwilligers voor hulp achter de toog, na de trainingen en de wedstrijden. Gegadigden kunnen zich melden via de website: www.tw3000.be of aan de toog in de kantine op het trainingsveld achter GC De Maere.

Niet alleen TW3000 draait mede dank zij de inzet van een aantal vrijwilligers, dit is ook zo bij al de andere verenigingen uit onze gemeente.

Wil je als vereniging ook uw helpers in de kijker zetten, mail het ons dan: tielt-winge@nieuwsblad.be

Img_1830_2 Img_1834

Img_1835 Img_1815_2

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!