Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Fase 2 van werken aan kruispunt Blerebergstraat - Statiestraat

Img_1882_2Het rechterrijvak (van Leuven naar Diest) van de N2 zal vanaf deze avond (30 oktober) opnieuw opengesteld worden. Lees hier het artikel dat in de krant stond.

Wij geven u nog wat meer info en foto's mee:

Img_1879Img_1880_2

De voertuigen zullen op die nieuwe asfaltstrook in beide richtingen moeten rijden, want vanaf 4 november wordt het linkerrijvak (van Leuven naar Diest) opgebroken. Doordat het nieuwe rijvak opengesteld wordt zal het wegverkeer richting Meensel opnieuw kunnen passeren langs dit kruispunt en de Statiestraat.

Enkel voor de fietsers, komende van en rijdend naar Meensel blijft de omleiding naar Tielt centrum van toepassing. De voertuigen die naar Tielt centrum rijden moeten dit nog steeds doen via de Horenweg en de Heuvelstraat.

 

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!