Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Houtinzameling voor 'Sintemettevuu'

Kampvuur Op 10 november 2008 wordt voor de negenentwingste keer 'Singemettevuu' georganiseerd. Het motto dit jaar is: 'Sintemettevuu, Guu!'

Het is nog enkele weken wachten voor het zover is, maar vanaf zaterdag 24 oktober tot en met 1 november mag er hout gebracht worden naar de stapelplaats op de weide naast Huize Hageland.

'Boomstronken worden geweigerd en vanaf dit jaar worden er geen ophalingen aan huis meer gedaan', aldus de organisatoren.

Over het dorpsfestijn zelf kunnen we ook al een tipje van de sluier oplichten: Sintemette zal niet meer zoals al die andere jaren te paard door Sintemette trekken, maar er wordt verzamelen geblazen aan de brandstapel vanaf 20 uur.

De dag voordien zal er immers een groot kinderfeest plaatsvinden in de tent aan Huize Hageland.

Meer over dit alles volgt later, maar wie nu al meer inlichtingen wil, kan hiervoor terecht bij Julien Vos, St.-Annastraat 10/b1 in Tielt-Winge.

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!