Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Meisjes TW3000 spelen eerste vriendenmatch

Op donderdag 30 oktober speelden de meisjes van TW3000 hun eerste vriendenmatch tegen een delegatie van Ladies Aarschot.

Img_1981_2 Img_1977_2
(Klikken op de foto's)

TW3000 is amper twee maanden actief met een ploeg van jonge dames. Ladies Aarschot is sinds twee seizoenen versterkt met de harde kern van de vroegere Tielt-Wingese damesploeg, de Remi Girls.

Voor hen was het een leuke terugkeer naar hun vroegere terrein.

Img_1975_3 TW3000 telt ondertussen liefst 17 enthousiaste voetbaldames (zie vroeger bericht op de blog). Die brachten een massa supporters mee.

De wedstrijd was best onderhoudend, met een op en neergaand spel. De uitslag is minder belangrijk. Ladies Aarschot staan niet voor niets tweede in hun reeks van de KBLVB. Wij noteerden vooral een aanvallend ingesteld TW3000 met wat pech in de afwerking en enkele goede reddingen van hun doelvrouw.

De kantine bleef na de wedstrijd nog lange tijd open. Damesvoetbal is duidelijk een publiekstrekker.

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!