Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ontbinding VZW Sporthal ‘t Solveld

Img_1878 Op 28 oktober werd VZW Sporthal ‘t Solveld in vereffening gesteld. Deze VZW werd op initiatief van het gemeentebestuur opgericht in 1998 na de bouw van de sporthal aan de Ralisweg.

Haar doel bestond onder andere uit de uitbating, de promotie en het onderhoud van de sporthal en de bevordering van de activiteiten in en rond de sporthal.

Omdat de gemeente sinds 2000 een voltijdse sportfunctionaris heeft aangeworven, stonden de activiteiten van deze VZW al enkele jaren op een laag pitje. Daarom nam schepen van Sport, Filip Broos, het initiatief om deze overbodige structuur te schrappen. De resterende gelden gaan terug naar de gemeente die ze moet besteden aan de doelstellingen die de VZW zich gesteld had.

Op 13 november zal de gemeenteraad de ontbinding bekrachtigen.

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!