Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sweet Coffee zondag in GC De Maere, nu reeds op deze blog

Clipdowntown Wat je dit weekend zeker niet mag missen is het optreden van Sweet Coffee in GC De Maere.

De Belgische groep is bezig met een tour langs de culturele centra van Vlaanderen en
zondag 2 november strijken ze neer in Tielt-Winge om 21 u.

Patrick Bruyndonx, Raffaele Brescia en Bibi Diabokua brachten in 2004 hun eerste CD uit: 'Memory Lane'. Een jaar later volgde een tweede cd: 'Perfect Storm'. En nu ligt 'Naked City' in de winkels.

Sinds enkele weken kan je ook genieten van hun songs tijdens het inschepen, voor het opstijgen en bij het landen met een vliegtuig van Brussels Airlines. De vliegtuigmaatschappij heeft namelijk een eigen muziekalbum uitgebracht met exclusieve songs, geschreven en gezongen door Bibi en Sweet Coffee. Zangeres Bérangère (Bibi) is stewardess bij Brussels Airlines. Omdat het album speciaal voor de vliegtuigmaatschappij geschreven werd, zal het niet verkocht worden.

Sweet Coffee verzorgde dit jaar ook het voorprogramma van Lionel Richie.

Voor wie nog twijfelt om zondag naar het GC af te zakken: via onderstaand filmpje krijg je al een voorsmaakje van het optreden zondag.

Het is de song Zanna. Die klinkt inderdaad bekend in onze oren, want het is een mooie cover van een hit van Anna Domino en Luc Van Acker uit de jaren 80.

Kaarten voor het optreden van zondag zijn te verkrijgen op de cultuurdienst: cultuur@tielt-winge.be of via het tel. nr. 016/ 635 910.

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!