Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

18-jarigen fuiven 81.560 chili bij elkaar voor Rainbow4Kids

Groepsfot018jarigen1_2 Op 25 oktober vond in ’t Jongensschool de jaarlijkse 18-jarigen fuif plaats. Via deze organisatie van de gemeentelijke jeugddienst leren de jongeren wat het allemaal inhoudt om een fuif te organiseren.

De opbrengst van deze editie ging, voor het eerst sinds jaren, weer naar een goed doel. De jongeren kozen voor Rainbow for Kids, een organisatie opgericht door Katrien Vermeersch uit Lennik. Zij bekommeren zich om kinderen uit Ukanda (Kenia) en bouwen er schooltjes, kopen schoolmateriaal en voedsel, betalen leerkrachten enz.

Cheque De fuif bracht 815,60 euro op of, in de Keniaanse munteenheid, 81.560 chili. De organisatoren van de fuif overhandigden dit bedrag aan Katrien tijdens een van haar bezoeken aan België. Zij nam de cheque mee naar Kenia (zie foto). Het bedrag zal er besteed worden aan de bouw van het bureel van de schooldirecteur.

(klikken op de foto's)

Meer info over dit project vind je op www.rainbow4kids.be

Reacties

Jongeren met een hart! Super!

 marte op 19 november 2008 om 10:25Laat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!