Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De voetbalvrouwen van Tielt-Sport

Terwijl hun mannen zich opwarmen voor de match tegen de reserveploeg van Rotselaar A, maken de voetbalvrouwen het zich gezellig aan het raam in de kantine.

Voetbalvrouwen_2
Ze hebben gelukkig niet veel gemeen met de voetbalvrouwen uit de tv-serie. Het zijn gezellige, sympathieke dames die bijna geen enkele match van manlief missen.

Ze maken er telkens een leuk onderonsje van. Met zicht op het voetbalveld halen ze een handwerkje boven of een kruiswoordraadsel en keuvelen wat bij over de voorbije week, genietend van een tas koffie, een frisdrank. De doos koekjes en chocolaatjes ontbreken ook zelden op het tafereel.

De mannen verloren met 2-6, maar dat lieten zij niet aan hun hart komen.

We vonden het zo’n leuk beeld dat we er een foto van genomen hebben. Geen fictie maar realiteit

P1010041

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!