Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Informatienamiddag over euthanasie

Informatienamiddag over euthanasie, palliatieve zorg en therapeutische hardnekkigheid

2005_04_ss8003 Vragen over het levenseinde zitten niet langer in de taboesfeer. Wat zal er met mij gebeuren als ik ongeneeslijk ziek word of ondraaglijke pijn lijd ?

Kiezen voor euthanasie of voor palliatieve zorgen ? En hoe zit het met de vrijwillige beëindiging van uitzichtloze behandelingen ?

Op donderdag 27 november organiseren de Actieve Senioren Tielt-Winge een informatie- en gespreksnamiddag over deze onderwerpen. Dr. F. Pauwels, LEIF-arts (Levens Einde Informatie Forum), zal op een zeer toegankelijke manier spreken over hoe men menswaardig kan leven tot op het einde. Er is ook voldoende tijd voorzien voor vragen.
Zowel leden als niet-leden zijn welkom op donderdag 27 november 2008 om 14u in zaal Wit Huis, Bergstraat (aan de kerk), O.L.V. Tielt.

De inkom is gratis.
Meer informatie bij André Van Winkel via andre.van.winkel@telenet.be

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!