Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sfeerbeelden van Week van de Smaak-happening op zondag

Het weer was gisteren (zondag 23 november) spelbreker op de slothappening van de Week van de Smaak in onze gemeente.

Er kwam niet veel volk opdagen, maar we hebben toch enkele leuke sfeerbeelden kunnen nemen van wat er te zien, te proeven en te beleven was.

Het was barkoud, en het sneeuwde. Dit weerhield enkele dappere chiromannen van Jevati niet om buiten mee te doen aan de initiatie rugby die op het programma stond. Supporters waren er amper.
We hebben een kort filmpje gemaakt zodat je kan zien met welk enthousiasme ze er in vlogen. (een aantal van hen zelfs in korte broek!)

In de Breugelzaal van het gemeenschapscentrum konden streekprodukten geproefd en gekocht worden, zoals de peertjes op grootmoeders wijze, brood, koeken, jenevers en het speltbrood uit de Ariège. Ook de Houwaartse wijnboeren waren aanwezig om hun wijnen te promoten. De kookworkshop in de keuken zorgde voor heerlijke geurtjes. Een twaalftal personen hadden ingeschreven voor deze les van Lieven David. Hij gaf een kookdemonstratie en nadien werden de gerechtjes ook gezellig opgegeten. Meer info over Lieven David vind je op: www.lusthof.org

Voor de foto's: ga naar 'lees verder'. (klikken op de foto's voor een grotere versie!)

Img_2401 Img_2405Img_2411 Img_2413Img_2414 Img_2415Img_2418 Img_2420

 

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!