Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Derde indoor wintertornooi van TW3000

Logo_tw_3000_groot De jeugdopleiding van de 4 gemeentelijke voetbalclubs, TW3000, organiseert dit weekend voor de derde keer een indoor wintertornooi in kerstsfeer.

De wedstrijden gaan door in de sporthal van basisschool 'De Winge' in St-Joris-Winge (ingang langs de Perklaan).

De inkom is gratis.

Alle ploegen van TW3000 doen mee aan dit tornooi. Ze nemen het op tegen de ploegen van KFC Diest, KFC Rapide Wezemaal, Union Lovenjoel,...

Veldtw Ook de damesploeg treedt aan: zij spelen een wedstrijd tegen mekaar. Ze zijn ondertussen met voldoende speelsters om in de zaal op te delen in 2 ploegen.

Naast de ploegen van TW3000 komen er ook zaalvoetbalclubs uit de regio spelen, o.a. De Sjocosjotters, Tiwi, MVC Kraasbeek, de Hoorn en de TW Boys.

De papa's van de jeugdspelers blijven ook niet aan de kant staan. Zij halen hun korte broek en (zaal)voetbalschoenen boven en zullen de kinderen laten zien hoe het moet. Ongetwijfeld zullen deze wedstrijden veel supporters aantrekken.

Om de honger te stillen en om u te verwarmen zullen er doorlopend belegde broodjes, hotdogs, soep, croques, pannenkoeken en drank aangeboden worden.

Het schema van de verschillende wedstrijden kan je hier bekijken: Download wintertornooi.pdf

Op zondag 28 december, om 15 u, zullen de ingezamelde voetbalkledij en -schoenen overhandigd worden aan Agora Aarschot. We deden op deze blog eerder al een oproep hierover. Wil je het artikel nog eens bekijken, klik dan hier.

Dus iedereen die de jeugdwerking van TW3000 wil aanmoedigen: kom gerust eens langs in de sporthal 'De Winge'!!

Meer info over TW3000 vind je op hun website: www.tw3000.be

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!