Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gezellige winterdrink op de Glabbeeksesteenweg

Straatfeest

Img_3074

(klikken op de foto's!)

In winterse sferen hield de Glabbeekse steenweg (tussen Kerkstraat en Kiezegemstraat) gisteravond haar jaarlijkse winterdrink. Buiten was het barkoud.
Img_3078 Maar in de tent die voor deze gelegenheid werd opgesteld ter hoogte van huis nummer 100, was het aangenaam warm en genoten de buurtbewoners en vrienden van een gezellige drink met lekkere kleine hapjes. (de glühwein was zelf bereid naar een Oostenrijks recept - en was heel lekker!!)

De organisatoren vertelden onze dat deze buurt twee maal per jaar samenkomt: in de zomer bij een barbeque en in de winter met een winterdrink.

We vinden dergelijke gezellige evenementen meer dan de moeite waard om iets over te schrijven op deze blog. Misschien kan het een aanzet zijn voor andere buurten om ook een gezellig samenzijn op touw te zetten.

Img_3082

Vindt er in jouw straat/buurt ook een dergelijk evenenment plaats, geef ons dan een seintje. Je mag zelf foto's doormailen ofwel komt uw reporter ter plaatse.

Eén adres: tielt-winge@nieuwsblad.be

Img_3077_3Img_3084

Img_3080

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!