Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Lokale Vl.Pro-kopstukken sluiten aan bij Sp.a

Twee weken geleden liet de Tielt-Wingese afdeling van de VlaamsProgressieven weten dat zij de werking stop zetten. Zij was het niet eens met de beslissing van het nationale partijbestuur om een onafhankelijke koers te varen.

4_4 Gisteren lieten vier ontslagnemende bestuursleden, Philippe Vanhelmont, Katrien Achten, Carl Lapierre en OCMW-raadslid Veerle Baert, weten dat zij overstappen naar de Sp.a.

Voormalig voorzitter Vanhelmont legt uit : 'We zijn vanuit de Sp.a altijd met enorm veel respect en openheid behandeld. We werden van in het begin uitgenodigd op alle vergaderingen en verkregen alle documenten in de belangrijke dossiers. Tevens konden we steeds ook onze visie en mening naar voor brengen en werd hiermee wel degelijk rekening gehouden. We zijn samen in 2006 een project gestart en we willen hier in de toekomst ook verder aan mee werken.'

OCMW-raadslid Veerle Baert vult aan : 'We wilden nog voor nieuwjaar onze keuze bekend maken. We balen van de spelletjes die de groep rond Bert Anciaux aan het spelen is, wat ons inziens getuigt van weinig respect. We willen niet bekeken worden als de slippendragers van Bert, we wilden een eigen keuze maken los van wie of wat dan ook'.

Sp_a_logo_3 De plaatselijke Sp.a-afdeling is verheugd met de beslissing. 'De mensen van VlaamsProgressieven kunnen zeker een meerwaarde betekenen voor onze politieke werking. Het verheugt ons dat ze lid geworden zijn van de Sp.a. Wat hun verdere functie zal zijn, moet de toekomst uitwijzen en zal bekeken worden op onze statutaire ledenvergadering van 12 januari', aldus Sp.a-voorzitter Luc Coekaerts.

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!