Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

'Koeken zingen' in Tielt-Winge

Banner_nieuwjaar_2

Oud jaar, nieuw jaar,
Twee koeken is een paar,
‘k Wens u een gelukkig nieuwejaar.

Nieuwejaarke zoete,
Ons varken heeft vier voeten,
Vier voeten en een staart,
Is dat soms geen koekske waard?

Winterplaatjes36kopie Er is geen ontkomen aan: de laatste uren van 2008 tikken weg. Morgen zal het voor velen onder ons nog een drukke dag zijn, met de laatste voorbereidingen voor de feestelijkheden van 's avonds.
Naar aloude traditie zullen op deze laatste dag van het jaar ook heel wat kinderen op pad gaan om te 'koeken zingen'. Ze trekken dan van deur tot deur om met een nieuwjaarsliedje wat snoep, koeken, fruit of geld te 'bedelen'.

Wees dus voorzichtig als je morgen in zeven haasten rondrijdt!

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!