Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

TW3000 steunt 'Voetbalschoenen voor Brazilië'

Img_0858 Brazilië is het voetballand bij uitstek. Het is echter ook een land met veel arme mensen die niet de middelen hebben om hun kinderen voetbalschoenen en voetbaluitrusting te geven.

Agora Club Aarschot werkte hiervoor het project 'Voetbalschoenen voor Brazilië' uit. Ze verzamelen voetbalkleren en voetbalschoenen voor arme Braziliaanse kinderen en jeugd van 4 tot 18 jaar uit de provincie Paraiba. Door het voetbal worden deze kinderen van de straat gehouden.

Tw3000 De jeugdwerking van de Tielt-Wingese voetbalclubs, TW3000, steunt deze actie. Je kan vanaf nu tot het einde van het jaar met je oude, maar nog bruikbare voetbalschoenen en voetbaluitrusting terecht in de kantine van het Jeugdcentrum aan het voetbalveld achter GC De Maere. (meer contactgegevens vind je hier: www.tw3000.be of via dit document: Download contactTW.doc)

De ingezamelde schoenen en kledij worden aan de organisatoren overhandigd tijdens het Indoortornooi van TW3000 op 27 en 28 december in Sporthal De Winge in Sint Joris-Winge.
(klikken op de foto's!)

Kijk eens in je kleerkast? Er liggen zeker nog voetbaltruitjes in die je niet meer passen. Ook voetbalschoenen die jou te klein zijn, zijn welkom.

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!